Venneliste

Vi holder løbende ferniseringer, events og boglanceringer på vores projekter, hvis du vil modtage invitationer til de næste arrangementer, kan du skrive dig op på vores venneliste herunder:

25.02.2020

Creator Projects søger senior konsulent  

Creator Projects søger en kompetent kollega til et lille men dedikeret og ambitiøst team, der arbejder med realiseringen af udstillinger, udsmyknings- og kunstprojekter i Danmark og internationalt.

Vi søger en kollega, der har en solid viden om samtidskunst- og kultur, kan arbejde på tværs af kunstneriske medier og formater samt excellerer i projektledelse af kreative processer og evner at gennemføre både store og små projekter fra start til slut. Det er en fordel hvis du har erfaring med at udvikle og realisere kunstneriske projekter, udstillinger eller andre kulturelle begivenheder i stor skala. Din baggrund kan f.eks. være fra museums- eller galleriverdenen. 

Som senior konsulent skal man befinde sig godt i rollen som den, der binder projektet sammen og som evner at kommunikere og samarbejde med forskellige aktører både indenfor og udenfor kunstverdenen. Du trives med en bred opgaveportefølje inden for det kunstfaglige arbejde, fra det strategiske til det praktiske og du besidder evnen til at se det store billede, mens du forbliver opmærksom på de små detaljer. Du vil være ansvarlig for at udvikle kunststrategier, gennemføre udstillinger samt styre ​​projektbudgetter, tids- og produktionsplaner. Du har et stort fagligt netværk, kendskab til fonde og gerne et internationalt udsyn samt kender til de nyeste tendenser på kunstscenen.

Vi søger en projektleder og motivator med fremragende skrive- og taleevner. Vi ønsker en kollega, der er professionel, selvstyret, idérig, rettidig, detaljeret og pålidelig med en stor interesse og nysgerrighed for samtidskunst. Og vi holder af godt humør og tillidsfuld kollegialitet. 

Stillingen er 37 timer/uge og ønskes besat hurtigst muligt. Løn efter aftale.

Ansøgning og CV sendes til victoria@creatorprojects.com senest d. 12. marts.

Du er velkommen til at kontakte Victoria Marie Christiansen på +45 22 29 28 15, hvis du vil vide mere om stillingen.

01.07.19

KUNST FØR TAKE-OFF I KØBENHAVNS LUFTHAVN

ALEXANDER TOVBORG

Alexander Tovborgs værk ”Sfinks og natur” er en imponerende 22 x 6 meter glasmosaik skabt til vinduespartiet ved den nye paskontrol i Finger E byggeriet. Den store glasmosaik viser en sfinks i et landskab med hav, klipper, bjerge og en stor himmel. Den gådefulde og mytiske sfinks er en figur, der balancerer mellem dyr og menneske, guddom og natur, himmel og jord. Motivet henviser til lufthavnen som transitrum for den begyndende eller afsluttende rejse.

Jeg havde lyst til at lave en parallel til en fabel, som alle mennesker kan forholde sig til. Halvt dyr og halvt menneske, halv kvinde og halv mand. Sfinksen er forankret i europæisk kultur og udsprunget fra oldtidens Assyrien og Egypten. Det gør den til et symbol, der forbinder kulturer,” siger Alexander Tovborg om opgaven.

HUSKMITNAVN

Den danske billedkunstner HuskMitNavn har skabt et vægmaleri specifikt til forbindelsesgangen, der leder de rejsende ud til Finger D og E. Det store vægmaleri på 26,4 x 1,8 meter handler om at rejse ud på, eller komme hjem fra, eventyr, job eller en romantisk rejse.

Figurerne er en række kærlige portrætter af lufthavnens brugere. Fra den travle businessman, den tungt læssede børnefamilie til det nyforelskede par på vej til Paris. Ideen er, at de forbipasserende passagerer skal kunne genkende sig selv og andre i figurerne og få en god start på deres tur,” HuskMitNavn

26.06.19

SLIP AF ASBJØRN SAND

Asbjørn Sand er både fotograf og skateboarder, og det forenes i fotobogen SLIP. I SLIP dokumenteres det indefra, hvordan en tæt forbundet gruppe skateboardere oplever verden og hinanden. Bogen skaber et poetisk og universelt portræt af skateboardmiljøet og giver et fotografisk indblik i overgangen fra ung til voksen i en levende og inkluderende kultur. Gennem fotografier, der er taget i forskellige danske byer, bliver der sat fokus på relationer og det at bygge noget op sammen, at bruge sin skabertrang og skabe sin egen verden, hvor der er plads til at være den man er og til at vise sin sårbarhed.

Bogen udkommer d. 1 juli på Roulette Russe og kan forudbestilles www.rouletterusse.dk

Publikationen er støttet af:
Politiken Fonden, Ernst B. Sund Fonden og Dansk Journalistforbunds Ophavsfond

Pris: 199 kr

25.06.19

SOLHVERV AF FRYD FRYDENDAHL & LARS GREVE
et visuelt og auditivt portræt af Vestjylland 

Bogprojektet Solhverv søger gennem lyd og billeder at indkapsle den vestjyske ånd. Barndomsvennerne Fryd Frydendahl og Lars Greve er begge vokset op i Vestjylland, og med deres fælles tilhørsforhold har de fulgt egnens borgere på tværs af livssituationer og sogneskel og har sammen skabt værket. Samspillet mellem kunstfotografen Fryd Frydendahl, musikeren Lars Greve og de lokale har været afgørende gennem hele projektet. Udgivelsen består af to formater, det visuelle og auditive. Udgivelsens første halvdel tager afsæt i lokal forankring og borgerinddragelse, og den anden halvdel er alene skabt af Fryd Frydendahl og Lars Greve og er deres personlige portræt af Vestjylland.

Bogen er netop udkommet ved sommersolhverv 2019 på Roulette Russe og kan købes www.rouletterusse.dk

Publikationen er støttet af:
Statens Kunstfond, Ringkjøbing-Skern Kommune og DJBFA – Danish Composers and Songwriters

Pris: 500 kr

CHRISTIAN LEMMERZ DISEGNO

Disegno er dedikeret til den dansk-tyske billedhugger Christian Lemmerz’ tegninger. Bogen er netop udkommet på Roulette Russe og kan købes www.rouletterusse.dk

Publikationen er støttet af:
Statens Kunstfond, Ny Carlsberg Fondet, Beckett Fonden, A. P. Møller Fonden, Lilian og Dan Finks Fond og C.A.C. Fonden.
Pris: 399 kr.