Creator Projects er et kunst- og kulturbureau. Vores ambition er, at skabe nytænkende kunstprojekter i Danmark og udlandet. Vi arbejder internationalt med kunst som en ressource gennem tætte samarbejder med kunstnere, offentlige instanser, institutioner, virksomheder og private aktører. Vi kuraterer udstillinger, faciliterer midlertidige og permanente kunstprojekter samt tilbyder strategisk og kunstfaglig rådgivning. Vi er et team af engagerede kuratorer og kunstfaglige konsulenter og vores arbejde er baseret på en solid faglighed, mangeårig erfaring og et stort nationalt og internationalt netværk. Creator Projects ejes og drives af grundlægger og direktør Simon Friese.

Vi arbejder med

Udsmykninger

Creator Projects arbejde med stedsspecifik kunst til bygninger og byrum, er baseret på en solid faglighed, mangeårig erfaring og et stort nationalt og internationalt netværk.

Udstillinger

Creator Projects kuraterer nytænkende udstillinger og kunstprojekter i Danmark og udlandet.

Rådgivning

Creator Projects tilbyder strategisk og kunstfaglig rådgivning. Vi lever, ånder og tror på kunstens potentiale til at transformere, og vi arbejder for at forme, udvide og realisere ideer for visionære personer og organisationer. Vi hjælper virksomheder med at få det bedste ud af at arbejde med kunst og kultur.

Udgivelser

Roulette Russe er et lille forlag med fokus på kunstpublikationer. Vi udgiver det, vi bliver draget af, hvad enten det er et spændende projekt, kunstværk, en fascinerende kunstner eller tekst – der er intet, der er for småt eller for stort, for nørdet eller for populært til Roulette Russe.

Holdet bag

Director

Simon Friese

Creator Projects is run by founder and director Simon Friese. Simon is former director of Chart Art Fair, which in just five years has become one of the most visited and renowned art events in the Nordic region.

Senior Curator & Art Consultant

Victoria Marie Christiansen

Senior Consultant

Rasmus Stenbakken

Project Coordinator

Silke Calmer Dinesen

Publisher

Helene Gamst

Carmen Burman

Frederikke Planck Granvig

Katinka Saarnak

Creator Projects adresse og email

Kontakt os her